ناسا تایید کرده است که سه سیارک به اندازه آسمان‌خراش در این هفته در اطراف زمین در حال پرواز هستند.

سیارک

به گزارش همشهری آنلاین و به نقل از روزنامه سان، این یافته‌ها توسط آزمایشگاه رانش جت ناسا (JPL) در موسسه فناوری کالیفرنیا منتشر شده است.

JPL از طریق داشبورد Asteroid Watch سنگ‌های فضایی را کشف کرده است. یکی از سنگ‌ها (2021 QW) یک جرم نزدیک به زمین (NEO) در نظر گرفته می‌شود، اما دو سنگ دیگر (2012 DK31 و 2006 BE55) به عنوان «بالقوه خطرناک» طبقه‌بندی می‌شوند.

سیارک‌های بالقوه خطرناک (PHA) در حال حاضر بر اساس پارامترهایی تعریف می‌شوند که پتانسیل سیارک را برای نزدیک‌شدن تهدیدآمیز به زمین اندازه‌گیری می‌کنند.

به‌طور خاص، تمام سیارک‌هایی با حداقل فاصله تقاطع مداری ۰.۰۵ au (واحد نجومی) یا کمتر و قدر مطلق ۲۲.۰ یا کمتر، بالقوه خطرناک در نظر گرفته می‌شوند.

سیارک 2012 DK31

این سنگ فضایی ۲۷ فوریه از کنار سیاره ما عبور کرد. این سیارک  تا ۴.۸ میلیون کیلومتر به زمین نزدیک شد. قطر این سنگ به اندازه یک آسمان‌خراش ۴۰ طبقه است. این سیارک در حال حاضر با سرعت ۵۵ هزار و ۰۴۲ کیلومتر در ساعت به سفر خود ادامه می‌دهد.

سیارک 2006 BE55

این سیارک هم ساعت ۷:۳۰ امروز (چهارشنبه) به وقت تهران از کنار زمین عبور کرد. این سیاره در فاصله ۳.۵ میلیون کیلومتری به سیاره رسید. سیارک ۲۰۰۶ BE۵۵ نیز قطری به اندازه یک آسمان‌خراش ۴۰ طبقه دارد. این سنگ فرازمینی با سرعتی در حدود ۴۸ هزار کیلومتر در ساعت حرکت می‌کند.

بیشتر بخوانید:

سیارک 2021 QW

روز جمعه آینده (۱۲ اسفند)، سیارک ۲۰۲۱ QW از فاصله ایمن ۵.۳ میلیون کیلومتری به زمین نزدیک می‌شود.

این سنگ فضایی که قطر آن حدود ۲۵۰ فوت است، با سرعتی در حدود ۴۳ هزار و ۴۹۸ کیلومتر در ساعت حرکت می‌کند. در حالی که این سیارک به اندازه کافی بزرگ نیست که بتوان آن را به عنوان PHA نامگذاری کرد، اما همچنان هر چند سال یک بار نزدیک به زمین نزدیک می‌شود.

کد خبر 745530

برچسب‌ها

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha